Siirry sisältöön
Lumikenkäretki Tuusulassa
46,00 €

Kauppias

Metsänauttijonna@metsanautti.fi050 5287480Y-tunnus:3119385-3Kauppiaan ehdot

Retki tehdään Tuusulan lähimetsissä lumikengillä.

Sinun ei tarvitse osata lumikenkäillä, saat kaiken tarvittavan avun aloittamiseen meiltä. Etenemme rauhallista tahtia nauttien luonnon rauhasta. Retki on tarkoitettu nuorille ja aikuisille, 12-vuotiaat voivat jo tulla mukaan retkelle.

Retken aikana tehdään METSÄMIELI harjoitteita, joiden avulla rentoudut myös omilla luontoretkilläsi ja voit hyödyntää samoja harjoitteita aina metsässä liikuuessasi. Metsämieli yhdistää luonnon terveysvaikutukset ja mielentaitoja vahvistaviin harjoituksiin.

RUOKAILU nautitaan retken päätteeksi räiskyvän tulen lämmössä, nuotion äärellä. Iltapalana Metsänautin purilainen, jonka höysteenä luonnonantimia sekä herkkukaakao Metsänautin reseptillä. Muistathan, että mikäli sinulla on ruokarajoitteita, voimme ottaa ne huomioon vain ennakkoilmoituksella. Voit lähettää viestin helposti etukäteen yksityisviestillä Metsänautille.

Hintaan sisältyy kaikki tarvittava, lumikengät, sauvat, iltapala ja otsavalo (iltaretkillä). Varusteet saat käyttöösi tämän retken ajaksi. Oppaanasi toimii lumikenkäohjaaja.

Varaa retkeen aikaa 2,5 tuntia.

Minimimäärä retkelle 5 hlöä, mikäli olet yksin liikkeellä niin ota Jonnaan yhteyttä ja sovitaan tarkemmin ajankohta johon pääset mukavasti mukaan.