Siirry sisältöön
Tentsile -elämys Tuusulanjärven rannalla
190,00 € / vrk

Kauppias

Metsänauttijonna@metsanautti.fi050 5287480Y-tunnus:3119385-3Kauppiaan ehdot

Hinta 1-2 yöpyjälle!

 

Järvi, teltta, joka riippuu puussa, iltauinti, aamu-uinti, laavulla nuotion loimu, itsetehdyt retkieväät Teille valmistettu- Tästä on elämys tehty Tuusulanjärven rannalla. Muita telttoja ei ole ympärillä- saatte nauttia elämyksestä rauhassa.

Lammaskallion tila ja Metsänautti tarjoaa elämyksen maaseudun rauhassa Tuusulanjärven rannalla, nukkuen yösi Tentsile-puuteltassa. Puiden syleilyssä riippuen, järvinäköalalla, ei käpyjä selän alalla. Taivas kattona ja ”makuuhuoneen” ovi järvelle, raikkaassa ja puhtaassa ilmassa. 

Tentsile-teltta on valmiiksi pystytetty rantamaisemiin ja makuuvarusteet valmiina (makuupussi, makuupussilakana, tyyny ja makuualusta) odottavat sinua. Teltta on rantatörmällä, noin 1,5 m korkeudella.(Telttaan ei ole esteetöntä kulkureittiä, joka on hyvä huomioida liikuntarajoitteiselle. Teltalle kuljetaan peltotien kautta. Mikäli tarvitset teltan sijoitettuna matalamme asennettuna siirtymisen helpottumiseksi telttaan, ole yhteydessä Metsänauttiin 050 5287480 / jonna@metsanautti.fi )

Elämyksen eväät- iltapala ja runsas aamupala,jotka nautit maaseutumaisemissa. Retkieväissä suosimme puhtaita, suomalaisia raaka-aineita, kausituotteita hyödyntäen.

Laavulla voit nauttia järvinäköalasta, tulen loimun äärellä.

Saapuminen Tentsile elämykseen klo 16 alkaen, sovittuna ajankohtana. Parkkipaikka Lammaskalliontien päässä. Tentsile elämys päättyy klo 12 seuraavana päivänä. Lammaskalliolla asiakkailla on käytössä WC (joka noin 400 m päässä teltalta).

Voit varata teille lisäksi saunavuoron Lammaskallion tilan rantasaunalta- ilta- tai aamusaunan (saunavuoro ei sisälly hintaan)

Hinta 1-2 henkilölle 190 eur (sis ALV)

Lisähenkiklö 57 eur (telttaan mahtuu max 3 henk)

HUOM! Lahjakorttivaraukset jonna@metsanautti.fi tai 050 5287480