Siirry sisältöön
Tentsile elämys ja aamusauna Tuusulanjärven rannalla
230,00 € / vrk

Kauppias

Metsänauttijonna@metsanautti.fi050 5287480Y-tunnus:3119385-3Kauppiaan ehdot

Hinta 1-2 yöpyjälle!

 

Järvi, teltta, joka riippuu puussa, iltauinti, aamu-uinti, laavulla nuotion loimu, itsetehdyt retkieväät Teille valmistettu- Tästä on elämys tehty Tuusulanjärven rannalla. Muita telttoja ei ole ympärillä- saatte nauttia elämyksestä rauhassa.

 

Lammaskallion tila ja Metsänautti tarjoaa elämyksen maaseudun rauhassa Tuusulanjärven rannalla, nukkuen yösi Tentsile-puuteltassa. Puiden syleilyssä riippuen, järvinäköalalla, ei käpyjä selän alalla. Taivas kattona ja ”makuuhuoneen” ovi järvelle, raikaassa ja puhtaassa ilmassa. 

Tentsile-teltta on valmiiksi pystytetty rantamaisemiin ja makuuvarusteet valmiina (makuupussi, makuupussilakana, tyyny ja makuualusta) odottavat sinua. Teltta on rantatörmällä, noin 1,5 m korkeudella.(Telttaan ei ole esteetöntä kulkureittiä, joka on hyvä huomioida liikuntarajoitteiselle. Mikäli tarvitset esteettömän kulun telttaan ole yhteydessä Metsänauttiin 050 5287480)

Elämyksen eväät- iltapala ja runsas aamupala, jotka nautit maaseutumaisemisssa. Aamupala nauttien rantasaunalla, vaikka terassilla aivan järven läheisyydessä. Retkieväissä suosimme puhtaita, suomalaisia raaka-aineita, kausituotteita hyödyntäen.

Laavulla voit nauttia järvinäköalasta, tulen loimun äärellä.

Saapuminen Tentsile elämykseen klo 16 alkaen sovittuna ajankohtana ja Tentsile elämys päättyy klo 12 seuraavana päivänä. Lammaskalliolla asiakkailla on käytössä WC ja jääkaappi mahdollisia omia eväitä varten.

Aamusaunavuoron voit varata marjo.paakki@oivalahituote.fi

Hinta 1-2 henkilölle  230 eur (sis ALV)

Lisähenkilö 77 eur

HUOM Lahjakortin saaneet! Varaukset jonna@metsanautti.fi tai 050 5287480