Siirry sisältöön
55,00 € / 3 h
Hinta sisältää 1 henkilön.

Kauppias

Metsänautti Oy jonna@metsanautti.fi 050 5287480 Y-tunnus: 3119385-3 Kauppiaan ehdot

Retki tehdään Tuusulan RUSUTJÄRVELLÄ lähimetsissä lumikengillä.

Sinun ei tarvitse osata lumikenkäillä, saat kaiken tarvittavan avun aloittamiseen meiltä. Etenemme rauhallista tahtia nauttien luonnon rauhasta. Retki on tarkoitettu nuorille ja aikuisille, 12-vuotiaat voivat jo tulla mukaan retkelle.

Retken aikana tehdään METSÄMIELI harjoitteita, joiden avulla rentoudut myös omilla luontoretkilläsi ja voit hyödyntää samoja harjoitteita aina metsässä liikuuessasi. Metsämieli yhdistää luonnon terveysvaikutukset ja mielentaitoja vahvistaviin harjoituksiin.

Meillä on upea etu puolellamme Suomen talvisessa luonnossa; meillä on tilaa liikkua ja pitää etäisyyksiä, joten voit osallistua hyvällä mielellä retkelle. Silti on hyvä muistaa, että osallistuminen on mahdollista vain terveenä.

Huolehdimme niin hyvin kuin mahdollista asiakkaistamme ja myös itsestämme. Tarjolla on käsidesiä ja maskeja vapaasti käytettäväksi.

RUOKAILU nautitaan retken päätteeksi räiskyvän tulen lämmössä, nuotion äärellä. Iltapalana Metsänautin purilainen, jonka höysteenä luonnonantimia sekä herkkukaakao Metsänautin reseptillä. Muistathan, että mikäli sinulla on ruokarajoitteita, voimme ottaa ne huomioon vain ennakkoilmoituksella. Voit lähettää viestin helposti etukäteen yksityisviestillä Metsänautille.

Hintaan sisältyy kaikki tarvittava, lumikengät, sauvat, iltapala ja otsavalo (iltaretkillä). Varusteet saat käyttöösi tämän retken ajaksi. Oppaanasi toimii koko illan Metsänautin Jonna, jolle maastot ovat tuttuakin tutummat. Jonna onnistuu myös kutkuttelemaan asiakkaidensa makunystyröitä herkuillaan ja johdattaa sinut Metsämieliharjoituksilla kohti läheistä luontoyhteyttä.

Varaa retkeen aikaa 2,5 tuntia ja saavu paikalle ajoissa. Noudatamme koronakokoontumisohjeita

Minimimäärä retkelle 5 hlöä, mikäli olet yksin liikkeellä niin ota Jonnaan yhteyttä ja sovitaan tarkemmin ajankohta johon pääset mukavasti mukaan