Siirry sisältöön

. 

 OHJATTUA TALVIUINTIA LAMMASKALLIOSSA, TUUSULASSA

Lammaskalliosta löytyy upeat puitteet uimareille. Kodikas puulämmitteinen rantasauna aivan Tuusulanjärven vesirajassa, pitkä laituri jonka päässä on iso avanto, kulttuurimaisema Vanhankylänniemen kainalossa ja ruokailumahdollisuus takaavat upean elämyksen. Olemme yhdessä Lammaskallion yrittäjän kanssa suunnitelleet sellaisen hyvinvointi kokonaisuuden, jonka äärelle on mielekästä palata useamman kerran.

Ohjattua talviuintia on mahdollista varata parittomien viikkojen sunnuntaille klo. 11.30. alk. Tilaisuus kestää kolme tuntia, jonka ohjelma koostuu max. 30 minuutin teoriaosuudesta ja keskustelusta. Saunomiseen ja uintiin on varattu n. 1,5 tuntia ja saunan päälle tarjoillaan ruoka, joka nautitaan saunarakennuksen tunnelmallisessa taukotilassa. Ryhmän koko voi olla vähintään 5 – 6 henkilöä ja hinta per henkilö on 69€, joka sisältää ruoan. Ilman ruokailua hinta on 44€ per henkilö. Sitovat ilmoittautumiset talviuintiin vähintään viikkoa aikaisemmin.

Ohjattu talviuinti 

  • Teoria, sauna, uinti ja lounas (min. 5-6 henkilöä) 

  • sunnuntaisin klo 11.30–14.30 (3h) 

  • osoite: Lammaskalliontie 87, 0430 TUUSULA 

  • Ohjattu talviuinti ruokailulla 69€ / hlö.

  • Ohjattu talviuinti ilman ruokailua 44€ / hlö.

Ruokailu 

Saunan ja uinnin päätteeksi saunalle tarjoillaan maittava Lammaskalliolla valmistettu lounas. Tarjolla mukavasti lämmittävä mausteinen kasvispata, leivällä ja levitteellä (L, M,G, VEG). Sisältää kahvin / teen. 

Mikäli pakettiin valitaan lounas, tulee se ottaa koko ryhmälle.

Tarvitset mukaasi uimapuvun, pyyhkeen, pipon, hanskat ja tossut (joko talviuintiin sopivat neopreenisukat/tossut tai liukastelemattomat kroksit ym.), sekä itsesi juuri sellaisena kuin olet.

Varakset ja lisätiedot alla olevan linkin takaa:

Carita Kanteleinen

https://www.hierojacarita.fi/ohjaan-talviuintia-lammaskalliontilalla-tuusulassa/?fbclid=IwAR1jDFl1c9-xJDpzf7_iS7HZuOrVOC1MhZUDXRBjnYry7bmB9l8UJga_JsQ

Jos kaipaat lisätietoja soita 040 5959 782, Carita